Wednesday, January 11, 2012

[Tips] Menarik Minat Lelaki

Assalamualaikum dan salam kebahagiaan semua! (^_^)Y. Betemu lagi kita. Kali ini Admin akan share sikit tentang Tips-tips Menarik Minat Lelaki. Tetapi sebelum itu, tahukah anda wanita yang bagaimana boleh menarik minat lelaki untuk mendekati mereka?

Ada banyak faktor yang boleh menyebabkan lelaki mendekati seseorang wanita.
→◆●Personaliti seorang wanita itu penting. Dengan personaliti yang meyakinkan seseorang lelaki boleh terpikat bila memandangnya. Mereka juga akan berasa lebih yakin untuk mendekati wanita tersebut.

→◆●Lelaki terkenal dengan mata jalanannya. Ada juga lelaki yang suka memerhatikan wanita yang seksi, apatah lagi jika wanita itu memakai pakaian yang menghairahkan.

→◆●Penampilan, gaya berjalan dan cara pergaulan wanita juga kadang-kadang membuat seorang lelaki terpikat. Ada kalanya salah satu daripada faktor itulah yang buat lelaki terlalu ingin mendekati seseorang wanita.

→◆●Ada juga lelaki yang mementingkan kesopanan. Lelaki yang lebih sukakan wanita sebegini selalunya lelaki yang tidak suka berfoya-foya. Mereka lebih suka mendampingi wanita yang tidak akan memalukan mereka.

→◆●Memang tidak semua lelaki mementingkan wajah. Tetapi ada juga lelaki yang mudah tertarik pada wanita yang cantik, ayu dan anggun. Ada ketikanya sehingga membuatkan mereka menoleh untuk kali kedua bila memandangnya.

Walaubagaimanapun tidak semua lelaki mementingkan fizikal seseorang wanita, ada juga lelaki yang lebih mementingkan faktor dalaman diri seseorang wanita.

Sekian dahulu post kali ini. Moga bertemu lagi.

No comments:

Post a Comment